Ticker

6/recent/ticker-posts

Masrafsız kolay diyet listesi

Fazla kilolarınız var ve artık bunlardan kurtularak güzel bir vücuda sahip olmak istiyor iseniz kolay bir diyet listesi ile bunu başarabilirsiniz. Hem internet siteleri içerisinde hem de kulaktan kulağa konuşulan diyet listeleri yerine sağlıklı ve başarılı bu diyet listesini kullanarak 1 ayda 5 kilo ve egzersiz ile daha fazlasını da verebileceksiniz. Diyetin temeli sağlıklı ve düzenli beslenmeye dayanır iken her sabah düzenli olarak yapacağınız kahvaltı diyet listesinde en önemli noktadır. İşte dikkat etmeniz ve yapmanız gerekenler;
Sabah Kahvaltısı
Her gün kalktığınızda önce bir bardak su içmeli ve daha sonra kahvaltınızı yapmaya başlamalısınız. Su metabolizmayı harekete geçirecektir. Bununla birlikte sabah kahvaltınızda en fazla 2 dilim kepek ekmeği yemelisiniz. Domates, salatalık, peynir ve zeytin ise her sabah tüketmeniz gerekenler arasında.
Öğle Yemeği
Öğle yemeklerinizi olabildiğince erken yiyerek akşam yemeği ile arasını uzun tutmalısınız. Günün en dinamik saati içerisinde yemek yer iken sağlıklı öğünleri tüketmeli özellikle haşlanmış besinleri tercih etmelisiniz. Bununla birlikte yağlı yiyeceklerden uzak durmalı ve kaçmalısınız.
– Akşam Yemeği
Haftada 2 kez akşam yemeğinizde kırmızı et bulundurabilirsiniz. Yemeğinizi olabildiğince küçük tabaklarda ve az yemelisiniz. Bununla birlikte istediğiniz kadar salata tüketebilirsiniz. Akşam yemeğini en geç saat 19:00’da bitirmiş olmalısınız.

Kolay ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek için 3 öğünü yukarıdaki gibi yaptığınızda kısa süre içerisinde inceldiğinizi ve vücut yağlarından kurtulduğunuzu görebilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar