Ticker

6/recent/ticker-posts

2 günde 2 kilo zayıflatan ayran detoksu

Fazla kilolarından şikayetçi olanlar için mucizevi ayran detoksu... Yaza fit ve sağlıklı bir başlangıç yapmak isteyenler için ayran detoksu ile 2 günde 2 kilo vermeniz mümkün. Ayran detoksu ile vücudunuzu zararlı toksinlerden arındırırken vücudun ihtiyaç duyduğu besinleri de almasını sağlayacaksınız. Peki ayran detoksu nedir? Nasıl yapılır? gibi merak edilen bir çok soruyu sizler için araştırdık. İşte ayran detoksu ile ilgili detaylar...



AYRAN DETOKSU NEDİR?
Ayran detoksu, son zamanlarda sıkça adını duyduğumuz 2 günde 2 kilo vermenizi sağlayan mucizevi bir detoks yöntemidir. Vücudunuzun zararlı toksinlerden arınmasını ve hızlı bir şekilde ödem atmanızı sonuç olarak da zayıflamanızı sağlar. 
Ayran detoksu ile vücudunuz da bulunan toksinlerden kurtulurken aynı zamanda zayıflayacak ve vücudun gereksinim duyduğu besin değerlerini ayranın içerisinde barındırdığı vitamin ve mineraller sayesinde depolayacaksınız.
AYRAN DETOKSU NASIL YAPILIR?
Malzemeler;
* Tam yağlı ayran
* Nane yaprakları
* Kişniş yaprakları
* Robotta çekilmiş havuç
* 1/2 çay kaşığı kavrulmuş kimyon tohumu tozu
* Bir tutam tuz
Hazırlanışı;
* Öncelikle bir kabın içerisine ayranı dökün.
* Ardından birkaç nane yaprağı ve kişniş yaprağını kabaca doğrayın.
* Robotta geçirdiğiniz havucu ve kabaca doğramış olduğunuz nane ve kişniş yapraklarını ayranın içerisine boşaltın.
* Bir tutam tuz ve kavrulmuş kimyon tohumu tozu ekleyin ve iyice karıştırın.
AYRAN DETOKSUNUN FAYDALARI NELERDİR?
* Ayran detoksu, içerisinde barındırdığı A vitamini, folat, kalsiyum, magnezyum, fosfor, potasyum, sodyum ve omega-3 yağ asitleri sayesinde cilt hastalıklarını önler.
* Ayran detoksu içerisinde barındırdığı vitamin ve mineraller sayesinde sindirimin korunmasına yardımcı olur.
* Kilo vermenizi sağlar.
* Havuçlarda bulunan beta-karoten, zengin bir antioksidan kaynağıdır. Havuç kilo vermeye yardımcı olur, kardiyovasküler sağlığı artırır ve kanserle savaşır.
* Kişniş yaprakları içerisinde bulundurduğu A ve K vitamini, kalsiyum ve potasyum mineralleri sayesinde hazımsızlık, adet bozuklukları, kan şekeri ve kolesterol gibi sounların önüne geçer.
* Kimyon tohumu, içerdiği yüksek miktarda ki demir sayesinde sindirime yardımcı olur. Bunun yanında kimyon tohumları kanserle savaşır.
* Karın ağrısı, mide bulantısı, safra kesesi atak ve ishal gibi sorunların önüne geçer.

Yorum Gönder

0 Yorumlar