Ticker

6/recent/ticker-posts

Tarçın kullananlar sivilcelerden kurtuluyor

Son yıllarda özellikle cilt bakımı konusunda oldukça tercih edilir hale gelen tarçının cilt sağlığı için pek çok önemli faydası olduğunu biliyor muydunuz? Tarçın son yıllarda özellikle cilt bakımı konusunda oldukça tercih edilir bir hale geldi. Cilt lekelerini ortadan kaldıran, akneleri tedavi edici özellikteki tarçının cilt sağlığınız için pek çok faydası bulunuyor.
Tarçının cilt için faydaları
– Ciltten ölü derinin atılmasını sağlıyor
– Düzenli kullanıldığında ciltteki sivilcelerin kısa sürede yok olmasını sağlıyor.
– Cildi nemlendirerek ferahlamasına yardımcı oluyor.
Kuru ciltlere özel tarçın maskesi
Özellikle sonbahar-kış mevsiminde kuruyan ciltlerden şikayet edenlerin yardımına da yinetarçın kürü koşuyor. 1 çay kaşığı tarçın, 1 çay kaşığı bal ve 1 çay kaşığı limon ile hazırlayacağınız kürü maske olarak cildinize uygulayarak parlak, canlı ve sağlıklı bir cilde kavuşmanız mümkün.
Dolgun dudaklara kavuşmak için tarçın
Herhangi bir plastik işlem uygulamadan daha dolgun dudaklara sahip olmak istiyorsanız da yine tarçından yardım alabilirsiniz. Hiçbir işlem uygulanmamış dudaklarınıza önce vazelin sürün ve ardından üzerine toz tarçın sürerek birkaç dakika bekleyin. Dudaklarınızda hafif karıncalanmalar hissettikten sonra bir kat daha vazelin sürün ve ardından dolgun dudaklarınıza merhaba deyin.

Yorum Gönder

0 Yorumlar