Ticker

6/recent/ticker-posts

Dökülen saçlara çözümler

Saç dökülmeleri insanların en büyük sorunlarından biri saç dökülmelerini istemeyenler için evde çözüm önerilerini uygulayarak bu orundan kurtulmak mümkün.





 Öncelikle saçları çok yıkamak yada seyrek yıkamak sa dökülmelerinin sebeplerinden biridir. Bu yüzden çok sık yıkanmayacak yada seyrek ykanmayacak bunu bir düzene sokmak gerekiyor.

 Saçlarınızı yıkayacağınız şampuanlarda büyük önem taşıyor paraben ve sülfat içermemesi gerekiyor bu tür şampuanlar bulamıyorsanız bebek şampuanı kullanabilirsiniz.

 Saçlarınızı yıkarken masaj yapın saç diplerine masaj yaparken yıkayın

 Badem Yağı Badem yağı saç maskelerinde kullanıldığında, saçınızın kaybettiği gücü yenileyecek ve saçlarınıza hacim verecektir Ayrıca saç diplerinizi ve uçlarınızı besleyerek daha sağlıklı saçlara sahip olmanızı sağlar. Sağlıklı saçların sonunda ise saç dökülmesi problemi ortadan kalkar. Haftada 1 defa badem yağı ile maske uygulamasını deneyin ve kısa bir süre sonra sonucu gözlerinizle görün. Badem yağı E vitamini içermesi nedeniyle saç dökülmesi çözümünde önerilir. E vitamini saçları kuvvetlendiren ve besleyen bir vitamin türüdür. Kadın ve erkeklerin saç dökülmesi sorununa en iyi çözümü bulmak için badem yağının düzenli kullanılması önerilir.

 Karanfil Yaklaşık 15 tane karanfili bir bardak su içinde kaynatın. Kaynayan suyu ılımaya bırakın. Daha sonra saç derinize bu karanfilli su ile masaj yapın ve yarım saat bekleyin. Karanfil saç diplerinizde olan kaşıntı ve yaraları iyileştirerek, saç dökülmesine son verecektir. Strese ve vitamin eksikliğine bağlı saç dökülmesi sorununu karanfil sayesinde çözebilirsiniz. Karanfil saçlarınıza gerekli olan canlılığı katma görevine sahiptir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar