Ticker

6/recent/ticker-posts

Üniversitelilere özel diyet listesi

Hazırlayacağımız bu diyet programı genel olarak üniversite öğrencilerini kapsamaktadır. Fakat diğer farklı genç bireylerde öğrenci olmayarak bu diyet programını daha rahat bir şekilde uygulama hakkına sahipler, günümüz çerçevesinde çeşitli üniversite öğrencilerimiz sağlık ve kilo problemi yaşamaktalar. Bu da yine hayatlarının bir bölümünde olumsuz etki oluşturmaktadır. Ev, iş okul ve yine arkadaş çevrelerinde kendilerine olan güvenlerini toplayamamaktalar. Bu sorunu da çözebilmek için sağlıklı bir şekilde üniversite öğrencilerine özel diyet programı hazırladık. Bu diyet programı yine hem cebinizi yakmaz hem de bütün gün çerçevesinde aç kalarak sizi yakmaz. Özellikle de yurt yaşam biçime uygun bir şekilde ekonomik şartlarda kalori değerleri son derece düşük olan ve sürekli kullanabileceğiniz bu diyet programını aynı oranda bu durumdan şikayeti olan diğer farklı genç bireylerimiz de 

uygulayabilirler.
En Önemli Öğün!
Her bireyin de bildiği üzere günümüzün en önemli öğünü kahvaltılardır. Güne çok daha dinamik ve yine çok daha enerjik bir şekilde başlayabiliriz. Bunun içnide kahvaltılarımızda tüketiyor olduğumuz gıdalar ve yine gıda değerli oldukça önem arz etmektedir. Özellikle de eğer öğrenci iseniz yine oldukça sıkıcı bir sınav zamanındaysanız çok daha önem arz eder. İlk olarak diyete başladığınız ilk zamanlar kahvaltınıza mısır gevreği ve yine süt katmalıyız. Mısır gevreği yoğun lif ve yine oldukça yoğun gıda değerleri taşıyan besin kaynağı olmaktadır. Süt ise doymuş yağ ve yine oldukça bol kalori oranları sayesinde oldukça düşüktür fakat protein ve kalsiyum açısından oldukça güzel bir besindir. Başlangıç olarak size bunlar bizim için yeterlidir.
Öğle Yemeğinde Tükettiklerinize Dikkat Edin!
Ara öğün, öğle yemeğimiz çerçevesinde tükettiklerimize dikkat etmemiz oldukça önem arz eder hafif fakat son derece doyurucu ve kalori oranları da oldukça düşük olması önemlidir. Bu yüzden de 1 adet kadar muz, 1 adet elma yine öğlen yemeği ihtiyacınızı karşılar. İsteğe bağlı bir şekilde her ikisinden bir tanesini de 2 adet kadar tüketmeniz de bir sıkıntı görmüyoruz. Meyveler hayatımızda özellikle de besin değerleri açısından son derece önemli rol oynamaktadırlar.

Yorum Gönder

0 Yorumlar