Ticker

6/recent/ticker-posts

Kalça diyet listesi

Kalça diyeti, bazen vücut ölçülerine nazaran kalça kısmı daha geniş olabilir. Bu durum kadınlarda ciddi anlamda estetik kaygılara neden olabilmektedir. Bu durumda çoğu kadın bu fazlalıklardan kurtulmak adına birçok yönteme başvurmaktadır. Bölgesel zayıflama sağlayan çaylar, egzersizler ya da diyet listeleri uygulanabilecek zayıflama yöntemleri arasındadır. Bölgesel olarak zayıflamak oldukça zordur. Bölgesel olarak zayıflamak için kişinin sabırlı olması ve kendine olan öz güveninin tam olması gerekir. Aksi halde diyet yaparak ya da başka zayıflama yöntemleri ile de zayıflama süreci kabusa dönebilir. Diyet yaparken amaç hızlı bir şekilde kilo vermek olmamalıdır. Önemli olan yavaş yavaş ve sağlıklı kilo vermek olmalıdır. Kalça için uygulanacak diyete egzersiz eklemek ve ayrıca yağ eritme özelliği olan bitki çaylarından yararlanmak süreci hızlandırabilir. Ayrıca diyete destek amacıyla fazlalıkların bulunduğu bölgelere yine bitkisel yağlar ile masaj yapılabilir. Bu sayede yine kilo verme süreci kısalacak hem de olası sarkmaların önüne geçilecektir.



Aşağıda vermiş olduğumuz Kalça diyeti bölgede fazlalığı olan kişiler için mükemmel bir diyet listesidir. Diyette amaç kalça bölgesinde biriken yağların parçalanması ve vücudun daha hoş bir görünüm kazanmasıdır. Kalça diyetine başlandığında sabahları aç karnına 1 su bardağı ılık suyun içine bal ve limon eklenerek içilmelidir.

Kalça Diyeti
Sabah Kahvaltısı, 1 su bardağı ballı ve limonlu ılık su, 1 tane yeşil kabuklu elma ve 1 tane mevsimine göre şeftali ya da mandalina
Ara Öğün: 1 ufak parça yağsız peynir
Öğle Yemeği: Yağsız ve derisiz ızgarada pişmiş 1 porsiyon tavuk, içeriğinde bol yeşillik çeşitleri kullanılmış 1 porsiyon salata
Ara Öğün: 4-5 tane diyet bisküvi, 1 tane yeşil kabuklu elma
Akşam Yemeği: 1 porsiyon zeytinyağlı taze fasulye, 1 dilim diyet ekmek, 1 tane yeşil kabuklu elma
Gece: 1 su bardağı ılık, tarçınlı süt
Kalça eritme diyeti tercihe göre bir hafta boyunca ya da haftada 3 gün olacak şekilde uygulanabilir. Diyet bir hafta uygulandıktan sonra 3 gün kadar ara verilerek tekrar başlanmalıdır. Verilen arada yine yağsız hafif besinler ile beslenilmelidir. 2 ay boyunca diyete sadık kalındığında istenilen vücut ölçülerine kavuşmak mümkün olur. Diyet ile beraber günlük en az 1,5-2 litre su tüketimi ve egzersiz ihmal edilmemelidir. Aralarda bitki çaylarından yardım alınabilir. Özellikle metabolizma hızlandırıcı ve yağ yakımını gerçekleştirici bitki çayları ile süreç daha kısaltılabilir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar