Ticker

6/recent/ticker-posts

Vajina beyazlatma nasıl olur?

Vajina beyazlatma son dönemde en çok aranan en çok ilgi çeken estetik yöntemlerinden biri. Vajina beyazlatma, genital bölgede var olan kararmaların çözüm olarak uygulanan yöntemlerdir.

Vajina kararması neden olur?

Vajina kararması genellikle koyu ten rengine sahip olan kadınlarda daha çok görülür. Bunun dışında vajina kararmasının çeşitli nedenleri vardır. İşte onlardan bazılarını şöyle sıralayabiliriz:




*Jiletle yapılan vajinal tıraştan kaynaklanabilir;
*Aşırı terlemeden kaynaklanabilir;
*Çeşitli cilt sorunları kararmaya sebep olmuş olabilir;
*Doğru çamaşır seçimi yapılmadığından olabilir;
*Yanlış ve hatalı epilasyon yöntemlerinden dolayı vajinada kararma meydana gelebilir.
Yukarıda saydığımız yöntemlerden biri bile genital bölgede kararmaya sebep olabilir. Peki böyle bir durumla karşılaşan kadınlar ne yapmalı? Vajina beyazlama sırasında uygulanacak doğal yöntemler var mıdır?

Vajina beyazlatma nasıl olur?

Her kadın hem kendi hem de cinsel münasebette bulunduğu partneri için vajinal estetiğe önem veriri. Vajina kararması da can sıkıcı bir sorundur. Bunun için yapılması gereken en önemli uygulama hijyendir. Hangi yöntemi kullanırsanız kullanın genital bölge hijyenine dikkat edilmediği sürece etkili olmayacaktır

Vajina beyazlatma çözümünde doğal yöntemler var mıdır?

Elbette ki her sorunun olduğu gibi vajina beyazlatmanın da doğal yöntemler vardır.
Vajina beyazlatmada doğal yöntemler;
Limon masajı: Limon suyu ile genital bölgenize yapacağınız 3-4 dakikalık masaj ölü hücrelerden kurtulmanızı sağlayacaktır. Aynı yöntem bikini bölgesine de uygulanabilir.
Zeytinyağlı masaj: Zeytinyağıyla da limonda olduğu gibi ölü derilerden kurtulabilirsiniz. Yumuşatıcı etkisiyle genital kararmayı azaltır. Duşa girmeden önce yine 3-4 dakika önce zeytinyağı ile yapacağınız masaj etkili bir yöntemdir.
Ağda: Kararmanın en sık karşılaşılan nedenlerinden biri de jilettir. Jiletle tıraş olmaktansa ağda hem tüm yöntemlerde sağlamaya çalışılan ölü derilerden kurtulma işlemini yapabilir hem de tahrişten oluşan kararmayı engelleyecektir.

Vajina beyazlatma için uygulanan kürler

Vajina beyazlatmada, doğal masaj yöntemlerinin yanı sıra evde rahatlıkla hazırlayabileceğiz kürlerde vardır.

Vajina beyazlatma kürü malzemeleri:
*2 çay kaşığı vazelin;
*1 çay bardağı elma suyu
*2 çay kaşığı limon suyu
Vajina beyazlatma kürü hazırlanışı :
Var olan tüm malzemeleri bir kabın içine boşaltın. İyice karıştırın yaklaşık 3 dakika bekledikten sonra yeniden karıştırın.

Karışımı uygulamadan önce ellerinizin ve genital bölgenizin temiz olmasına özen gösterin ve kuru olduğundan emin olun. Karışımı bikini bölgeniz ve genital bölgenize sürdükten sonra kuruyana kadar beklemelisiniz.. Kuruduktan sonra nemli bir bez yardımıyla temizleyin. En son genital bölgeyi pudralayıp işlemi bitirebilirsiniz.
pembenar

Yorum Gönder

0 Yorumlar