Ticker

6/recent/ticker-posts

Zayıflatan tarifler

Zayıflatan kilo verdiren tarifler

ZAYIFLATAN TARİFLER
ZENCEFİL İÇECEĞİ: 1 küçük muz, yarım yeşil elma, bir parmak taze zencefil kökü, 1 adet limon. Tüm malzemeyi katı meyve sıkacağından geçirerek için.

PIRASALI MANTAR ÇORBASI: 3 pırasa, 1 küçük havuç, 1 kase mantar, 3 diş sarımsak, 3 kırmızı biber, 1 limon suyu, 1 yemek kaşığı fesleğen. Malzemeyi 10 dakika kaynatıp içerek tok ve zinde kalabilirsiniz.

REZENE SALATASI: 1 adet rezene kökü, yarım demet tere, 3 dal taze soğan, 1 kaşık hardal, 2 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 diş sarımsak, yarım limon ekleyerek müthiş bir öğlen yemeği hazırlayabilirsiniz.

BÖRÜLCE SALATASI: 250 gr haşlanmış börülce, 1 küçük soğan, 6 dilim kuru domates, 1 yemek kaşığı kapari, taze kekik, dereotu, 1 kaşık zeytinyağı, yarım limon suyu, karabiberi karıştırıp tüketin.

AVOKADO: Çeyrek avokado, bir tutam karabiber, 1 kaşık zeytinyağı, 1 kaşık limon suyu yağları yakar.

YUMUŞAK İÇİMLİ
Beyaz çay, siyah ve yeşil çayla aynı bitkinin yapraklarından üretiliyor. Açılmamış çay yapraklarına beyaz çay deniyor. Adını, üzerindeki beyaz tüylerden alıyor. Her ne kadar bu 3 çay aynı bitkiden üretilse de tatları farklı oluyor. Siyah çayın sert tadı, yeşil çayda hafif ve bitkisel bir tada dönüşüyor. Beyaz çay ise bu iki çaydan daha hafif aroması ve yumuşak içimiyle dikkat çekiyor....

Yorum Gönder

0 Yorumlar