Ticker

6/recent/ticker-posts

Göbek eritme egzersizi

Göbeğinizden fışkıran o inatçı yağlara “güle güle” deme zamanı! Size spor eğitmenlerinin göbek eritmede çok etkili olduğunu söyledikleri harika bir hareket öneriyoruz.

Pek çok egzersiz hareketi deniyor, yemelerden içmelerden kesiliyorsunuz ama şu göbeğinizden bir türlü kurtulamıyorsunuz. Bahsettiğimiz kişi gerçekten sizseniz, bizim kolaydiyetler.com olarak bir önerimiz var. Size spor eğitmenlerinin göbek eritmede çok etkili olduğunu söyledikleri harika bir hareketi tavsiye ediyoruz. İstikrarlı bir şekilde bu hareketi yapmanız, belinizden fışkıran o inatçı yağlara “güle güle” demenize olanak sağlayacak.
Aslına bakarsanız bu hareket, bir tür şınav. Ama onu daha da zorlaştırmak için pilates topu kullanmanız gerekiyor. Karın yağlarından kurtulup sımsıkı bir görünüm yaratmak için haydi, harekete başlıyoruz!
Önce şınav pozisyonu alın. Yani yüz üstü yere paralel gelecek şekilde uzanın ve ellerinizi omuz hizasında açarak yere koyun. Bacaklarınızı pilates topunun üzerine yerleştirin.
Hareketi yaparken belinizin kavislenmesine izin vermeyin. Ayaklarınızı, pelvisinizi ve omuzlarınızı bir hat üzerinde tutun.
Oluşturduğunuz pozisyonda kalabildiğiniz kadar uzun, pozisyonunuzu bozmaya başlayıncaya kadar bekleyin.
Topla alternatif bir hareket daha uygulamak isterseniz, topun üzerine sırtınızı yerleştirerek, ayaklarınız doksan derecelik açıyla yere basarken mekik çekebilirsiniz. Ancak dikkat, kullandığınız topun gövdenizin genişliğine uygun olmasına özen gösterin.

Yorum Gönder

0 Yorumlar