Ticker

6/recent/ticker-posts

5 günlük şok diyet


5 günde 5 kilo verdiren şok diyeti tanıtacağım. Herkes gibi sizde hızlı zayıflamak istiyor olabilirsiniz. Doğal bir istek tabi ki bu. Fakat şok diyetler hızlı olduğu kadar kalıcı olmayabiliyor da bizden söylemesi. Bugün 5 günlük şok diyet sayesinde hızlı kilo nasıl verilir bunu göreceğiz.

1. GÜN
Diyetin ilk gününde sadece haşlanmış patates tüketeceğiz. Tüm öğünlerde sabah, öğle ve akşam haşlanmış patates tüketeceğiz. Patateslere baharat dışında mümkünse bir şey ilave etmeyin. (Baharat'ta koymazsanız daha hızlı zayıflayabilirsiniz.) Tuz kullanmayın.

2.GÜN
Diyetimizin sebze günüdür. Bugün dilediğimiz kadar sebze tüketebiliriz. İsterseniz salata hazırlayabilirsiniz ve sabah, öğle, akşam 3 öğünün dışında da sebze tüketebilirsiniz. Fakat sebzelere yağ ve tuzkatmayınız.

3.GÜN
Bu diyette ilk 2 gün zorlasa da diyetimize devam ederek 5 günde 5 kilo vermemiz mümkün olacaktır. Bugün diyetimizin et günüdür ve et yiyerek enerji toplamamız gerekmektedir. 3 öğün et yemekteyiz. Etler haşlama ya da ızgara olmalıdır. Her öğünde birer porsiyon olmak üzere kesinlikle tuzsuz ve yağsız olarak tüketmemiz gerekmektedir.

4.GÜN
Diyetimizin meyve günüdür. Bugün sadece meyve tüketmekteyiz. Bugün muz hariç tüm meyveleri tüketebilirsiniz. Meyveyi doyana kadar yiyebilirsiniz, ancak doyuma ulaştıktan sonra zevk için meyve kesinlikle tüketmeyiniz.

5.GÜN
Bugün sadece yumurta tüketeceğiz. Sabah 3 adet yumurtayı haşlama olarak tüketmeliyiz. Öğle ve akşam ise 2 şer yumurtayı isterseniz tavada pişirerek yiyebilirsiniz.

5 Günde Nasıl 5 Kilo Verilir ?
Bu diyet süresince şekersiz kahve, çay vb. içecekleri içebilirsiniz. Diyetinizi desteklemek ve daha hızlı kilo vermenizi kolaylaştırmak için bol bol su için. Su içmek sizin daha hızlı kilo yakmanızı sağlayacaktır. www.diyetliyiz.com'da alternatif 5 günlük şok diyetlere ulaşabilirsiniz. Tabi ki her diyette olduğu gibi bu diyette spor ile desteklenirse çok daha hızlı kilo verebilirsiniz. En azından bu 5 günlük süreçte günde 45 dakika yüksek tempoda yürüyüş ya da koşu yapabilirseniz, daha hızlı kilo vereceksiniz. Tüm bunların ardından kısa sürede 5 kilo vermiş olacaksınız. Kısacası 5 günde 5 kilo vererek zayıflayabilir ve kendinize güveninizi arttırabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar