Ticker

6/recent/ticker-posts

Haftada 5 kilo verdiren 3'lü

 Diyet yapmak uzun ve zorlu bir süreç, disiplin ister. Bu nedenle de yapması ve devam etmesi de zor. İşte kilo vermenin daha kolay bir yolunu arayanlar için alternatif olabilecek 3 malzemeli bir diyet.

Yulaf

Yulaf, protein bakımından oldukça lezzetli ve besleyici bir gıdadır. Yulafta bulunan protein ve çeşitli mineraller vücudunuzun günlük protein ihtiyacını karşılamaya yeter.

Yoğurt

Yoğurt ise yağ yakımında oldukça etkili bir besin kaynağıdır. Ayıca vücudun metabolizmasını hızlandırması açısından oldukça etkili olduğu bilinmektedir. Aynı zamanda gereksiz yağların vücuttan atılarak kilo vermeyi sağlar.

Hurma

Hurma, kandaki şekeri düzenleyerek hafızaya iyi gelir. Diyabet ve yüksek tansiyona karşı şifalıdır. Doğum esnasında rahmin kolay açılmasını sağlarken lohusalık döneminde de vücudun ihtiyacı olan besinleri karşılar. Güçlü bir antioksidan kaynağıdır.

Malzemeler:

- 4 tane hurma 
- 1 kase yoğurt
- 1 fincan yulaf ezmesi

Hazırlanışı:

Hurmaları ikiye bölün. Diğer malzemelerle beraber karıştırın. Aşırı yağlı, tuzlu ve şekerli yiyeceklerden uzak durup, dengeli beslenmeye dikkat ederek ana öğünlerde rahatlıkla tüketebilirsiniz

Yorum Gönder

0 Yorumlar