Ticker

6/recent/ticker-posts

Zayıflatan 3 önemli tüyo

Daha sağlıklı ve fit görünüm için sporla desteklenen yeterli ve dengeli beslenme programı şart. Esteworld Plastik Cerrahi Sağlık Grubu, kilo vermeyi, formda kalmayı kolaylaştırmak için önerilerde bulunuyor.

Özellikle sıcak havalarda hem sizi ferahlatacak hem de metabolizmayı hızlandıracak püf noktaları şunlar:


Su için: Suyunuza; tarçın, limon ve salatalık atın. Böylece su içmeyi keyifli hale getirin.
*    Günde 2,5 litre su için. Sürahideki suyunuza limon dilimleri, Çubuk tarçın, 1 tutam taze nane yaprağı ve 5-6 tane karanfil atın ve gün boyu için. Vücudunuzdaki ödem ve şişkinliklere çok iyi gelecektir.
Ara öğünde ananas: Ara öğünde; 2 dilim ananasa tarçın serpin. Bu, ödem atıp metabolizmanızı hızlandırmanızı, üstelik insülin direncinizi dengelemeyi sağlar.
*    Günde 1 tane yeşil elma tüketin. Bol toz tarçın dökün. Böylece yeme krizlerinizi önlersiniz.
*    Tuz tüketimini sınırlandırın. Salata ve yemeklere ilave tuz kullanmayın. 1 gram tuzun 200 gramsu tuttuğunu biliyor muydunuz?Salamura yiyecekler, turşu ve Alkol tüketimi vücudunuzda su tutar unutmayın!
*    1 öğün mutlaka kabak veya taze fasulye gibi bir sebze yemeğini, kıymasız ve az yağlı tüketin. Yanında mutlaka 1 kaseprobiyotik yoğurt tercih edin.

*    Bol yeşil salata tüketin.
*    1 öğün etli, peynirli, kurubaklagilli veya somonlu salata tercih edin.
Nane ile ferahlayın: Buz kaplarına nane koyup soğutun. Sıcak havalarda suya attığınız buz kalıplarından gelen nane aromasısizi ferahlatırken, görsel olarak sunumlarınıza şıklık katacak.

*    Yatmadan yaklaşık 1 saat önce 1 fincan melisa çayı tercih edin. Yağ yakımınız siz uyurken de devam etsin.

Yorum Gönder

0 Yorumlar