Ticker

6/recent/ticker-posts

Mutlu olmanın kolay yolları

Mutlu olmanın püf noktaları stresden kurtulmak için ne yapmalı?
KAÇAMAK YAPIN: 

Hayat rutininizden bir günlük bile olsa kaçın. Bu kaçamak için hiçbir plan yapmayın, arabanıza binin rastgele bir yöne doğru yola çıkın. Bu tür kaçamaklarda konfor aramayın. Haydi, beklemeyin ve bir gün için kimliğinizi kaybedin hayatınızı dolu dolu yaşayın! 

HAYAL KURUN: 

Gazete sayfalarını karıştırın ve satılık olan pahalı villaları tespit edin. Sonra sevgilinizi alın ve kendinizi zengin bir ailenin çocukları olarak tanıtıp, alıcı gözüyle o evleri dolaşmaya gidin. O evleri gezmek sizi heyecanlandıracak, hem de sevgilinizle suç ortağı olmak heyecanınızı daha da artıracak. 

LUNAPARK TURU: 

Size en yakın Lunapark'a gidip, orada ne varsa, bütün eğlenceli makinelere binin. Kendinizi 16 yaşındayken olduğunuz kadar enerji dolu hissedeceksiniz ve bu heyecan yatak odanıza da yansıyacak. 

SADECE İKİNİZ: 

Bütün programlardan vazgeçin, saatinizi bir yere kaldırın, kıyafetlerinizin olduğu odayı kilitleyin ve bütün zamanınızı birbirinize ayırın. Filmler kiralayın, birbirinize masajlar yapın, birlikte duşa girin, yemek yapmayıp hep dışarıdan yemek ısmarlayın. Belki evde kapalı kalmak size korkunç gelebilir, ama bu şekilde yalnızca sevgilinizi düşündüğünüz o başlangıç zamanını hatırlayacaksınız. 

ONU KAÇIRIN: 

Gözlerini bir eşarpla bağlayın, arabaya bindirin ve birkaç kez tur atıp iyice kendini kaybetmesini sağlayın. Yönünü anlamayacak duruma geldiğinde, ona sürpriz yapın ve en sevdiği restorana veya ikiniz için oda ayırttığınız bir otele götürün. Eskiden beri gittiğiniz bir yer olsa da, bu kaçırma oyunu o yeri yepyeni kılacak ve daha önce tatmadığı bir heyecanın tadına varacak.

Yorum Gönder

0 Yorumlar